Sunday, 22 January 2012

Hi Handsome girl and pretty boy , how are you today ? sihat walafiat en en en ;) hihi . Yaa yaa yaa my full name " nur aqilah amirah " , nicknamee , " AQILAH " . Omeyy je nama tu en en en . tahu dah :) hihhii . I'm PMR CANDIDATE , cuak cuakkk ! =..='' doakan aku dapat great result kay awekk cun cun and pakwee handsomee handsomee :") thanks . muah :'*

Terima kasih abang :')




# ATAS : ABANGG MODEN
# BAWAH : belah kanan " IJRIL " . Belah kiri " AKMAL HAZIQ " :')




Jyeahh , aku ada sorang abang angkat dekat BATU MUDA , dia macam jaga aku ah kat sanaa , cehhhh ! hahaha , tapi seriously dia baik , memangg baikk . " IJRIL " nama dia , forrmm 5 :) Yeah spm candidate . Kat sekolah bila jumpa diaa je , kerja dia perli perli aku . okay aku SUKAAA =..=' , Dia perasan perasan muka dia macam AARON AZIZ je , hahaha , dia baca mampos aku :3 mata diaa menarik tertarik kau memang debOOOMM  , colour coklat .  hmmmmm member dia pun abang angkat aku jugak , tapi dia sekolah lain . nama dia " Hisyamuddin " atau dikenali sebagai " MODEN " . cehwahhh , ramai jugak lah member dia dekat BATUMUDA tuhh :') Kiteorang jarang jumpaaaaa . " AKMAL HAZIQ " , ta cam sangat muka dia dekat sekolah , tapi dia selalu jugak lah tegur menegur . hihii dia botakkk , omey je en en en . haha --' okay semua abg-2 aku omey lahhh :) terimakasih abangg abanng :')

BUDAK BARU BELAJAR :D

Hi saya budak baru dekat SMK BATU MUDA , sampai sampai dekat kantin tu ada pendaftaran untuk budak baru . Time tu memang aku tak kenal sorang pun budak baru kat situ , then ada budak laki ni usyar-2 , aku pun pelikk >,< then balik je rumah aku updates status mcm ni " budak manalah yang pandang aku mcm nak makan aku tadi " , then dia comment . hahaha . okay aku terkejut , takut pun ada . rupanya budak fb ahh yang pandang aku mcm nak makan aku tuu . haha seriously time tu aku tak cam langsung muka dia . pastu dia bagitahu nama dia " muhamad nur aiman " . tak cam muka dia cause kat fb dia letak gambar cartoon , then hari kedua kat sekola still ta cam muka dia yang mana satu , dia bagitahu dia pakai beg orange , okay aku cari beg orange , lah budak tu class sebelah class aku je :3 hihhii .  then tegur dia , dia maluumaluuu . wuuuuu :) hari kedua still malu , then bila dah sch seminggu tuu jadi member en en en . dah takde dah malu malu nii . hope kita jadi bestie sampai mamposs kay --' 


# act sebelum kenal aiman ni , kenal " suhayl " duluu , kenal dia sebelum masuk sch batumuda lagi , fb dia " amien gedik " . time rehat dia tegur , dia panggil " qyqiee ! " , kay time tu aku tengah serabut pening cari siapalah yg panggil aku tu ==' rupanyaa amienn :)


DALAM KELAS , masuk masuk je semua pandang nii , ya rabbi maluu ohh . hahaha . first friends yang bermesra dgn aku " HIDATUL " , sampai skrng still jadi bestie dkt batumuda . then makin hari dtg sekolah makin ramai lah kan member-2 yang tegur :) thanks korang ;'*
 then esok esok esok tu sekolah , ramai jugak budak fb tegur -.- ta ku sangka tak ku duga , hahahaha :D ta sombong dorang nii , okay bagushhh ! :D